dinTANDLÆGE Academy for nyuddannede tandlæger

​I fremtiden vil der være flere patienter samtidig med, at der uddannes færre tandlæger. Rekruttering og fastholdelse af kvalificerede tandlæger har stor strategisk betydning i dinTANDLÆGE og derfor har vi udviklet dinTANDLÆGE Academy.

dinTANDLÆGE Academy

Nyuddannede tandlæger prioriterer faglig udvikling og at have nogle at lære fra højt. Dette bør ske i et trygt læringsmiljø, hvor man ikke bliver mødt med høje omsætningskrav kombineret med manglende støtte.

Med dinTANDLÆGE Academy råder dinTANDLÆGE over et velstruktureret udviklingsforløb til ansatte tandlæger, der fremskynder deres udviklingsproces og dermed deres økonomiske bidrag til klinikken.

dinTANDLÆGE Academy er med til at gøre klinikker i dinTANDLÆGE til særligt attraktive arbejdspladser blandt nyuddannede tandlæger. Her er plads til læring og fordybelse og hjælp til hurtigt at nå et højt fagligt niveau.

forløbet gennem dinTANDLÆGE Academy

dinTANDLÆGE Academy er primært for ansatte tandlæger med en anciennitet på ca. 0-3 år. Nogle af fagområderne er desuden relevante for både tandlæger med en højere anciennitet og for tandplejere. 

Et uddannelsesforløb er delt ind i forskellige fagområder. På godt 12 måneder er den nyuddannede tandlæge gennem 2-3 fagområder på egen klinik.

Én gang om året afholdes en fælles kursusdag sammen med øvrige tandlæger, der er igang med dinTANDLÆGE Academy.

Der vil undervejs være mulighed for at mødes i en erfagruppe sammen med andre unge tandlæger, for at diskutere udvikling, udfordringer m.m.

Ledige stillinger

Vi har altid brug for kvalificerede medarbejdere. Drømmer du om faglig sparring og personlig udvikling, har vi også plads til dig.

Ledige stillinger

Kontakt dinTANDLÆGE

Har du spørgsmål til dinTANDLÆGE, er du velkommen til at kontakte sekretariatet, der står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os