Tandlæge hos dinTANDLÆGE

Medarbejderne i dinTANDLÆGE stiller krav til sig selv og hinanden. Faglig sparring, kollegialt samarbejde, efteruddannelse og personlig udvikling er højt prioriteret.

En spændende arbejdsplads for tandlæger

Har du lyst til at arbejde et sted, som er præget af højt fagligt engagement og arbejdsglæde? Har du ambitioner om i tæt samarbejde med andre at kunne yde det bedste for patienterne? Så er det måske noget for dig at arbejde som tandlæge på en klinik, der er medlem af dinTANDLÆGE.

Som tandlæge i dinTANDLÆGE kan vi bl.a. tilbyde dig:

Kontinuerlig efteruddannelse

Som medarbejder i dinTANDLÆGE gennemgår du et årligt uddannelsesforløb, som vi kalder dinUDDANNELSE. Forløbet, der er tilrettelagt af dinTANDLÆGE, er tilpasset såvel medarbejderens som klinikkens behov og tjener til at understøtte vores høje faglige standard. Gennem dinTANDLÆGE Academy tilbyder vi nyuddannede tandlæger en god og tryg opstart på det professionelle liv. Herudover tilbyder vi en række specialkurser, hvor førende eksperter og undervisere formidler den nyeste viden fra branchen

 

Kollegial sparring

Medarbejderne indgår som en naturlig del af hele netværket i dinTANDLÆGE. Som ansat tandlæge kan du naturligvis altid sparre med kollegerne på din egen klinik. Men i dinTANDLÆGE er denne mulighed udvidet. Du kan nemlig let kontakte kolleger på de øvrige klinikker og der få hjælp til at finde løsninger på de udfordringer, du står med som tandlæge.

 

Mulighed for partnerskab

Er du interesseret i at blive partner i eller overtage en klinik, har du gode muligheder herfor i dinTANDLÆGE. En række rådgivere står klar til at hjælpe, ligesom dinTANDLÆGE har udviklet flere modeller til gennemførelse af et generationsskifte.

Hvis alt dette tiltaler dig, så kontakt Sekretariatet.

Vi lover dig naturligvis fuld diskretion!

info@dintandlaege.dk

”Det er fedt at mærke, at folk kender hinanden på kryds og tværs af klinikkerne”

- Nanna, tandlæge hos Tandteamet Teaterstien

Læs mere

”Da jeg startede, kunne jeg mærke med det samme, at der var et godt bagland.”

- Cecilie, tandlæge hos dinTANDLÆGE Vallensbæk

Læs mere

3 klare fordele som tandlæge hos dinTANDLÆGE

 

1:

Du er ansat på en kvalitetsbevidst og uafhængig, ejerledet tandklinik.

2:

Du får adgang til dinTANDLÆGE Academy og anden relevant efteruddannelse.

3:

Du bliver en del af et velfungerende netværk og kan sparre med de andre tandlæger i dinTANDLÆGE.

”dinTANDLÆGE Academy er med til at gøre klinikkerne i dinTANDLÆGE til attraktive arbejdspladser blandt nyuddannede tandlæger.”

- Rami Channir, klinikejer Greve TandlægeCenter

dinTANDLÆGE Academy

Vores værdier

dinTANDLÆGE har et stærkt værdisæt, der respekterer patienter, medarbejdere og miljøet.

Værdierne

Ledige stillinger

Vi har altid brug for kvalificerede medarbejdere. Drømmer du om faglig sparring og personlig udvikling har vi også plads til dig.

Ledige stillinger