Tandplejer hos dinTANDLÆGE

I dinTANDLÆGE har vi gennem mange år satset stærkt på forebyggende tandpleje og har i dag omkring 50 engagerede tandplejere ansat. De fungerer i et stærkt teamsamarbejde med tandlægerne og det øvrige klinikpersonale. Andelen af tandplejere i dinTANDLÆGE er højere end i branchen generelt.

En spændende arbejdsplads for tandplejere

Har du lyst til at arbejde på en klinik, som er præget af højt fagligt engagement og arbejdsglæde? Har du ambitioner om i tæt samarbejde med andre at kunne yde det bedste for patienterne? Så er det måske noget for dig at arbejde som tandplejer på en klinik, der er medlem af dinTANDLÆGE.

Som tandplejer i dinTANDLÆGE kan vi bl.a. tilbyde dig:

Kontinuerlig efteruddannelse

Tandplejerne i dinTANDLÆGE gennemgår et årligt uddannelsesforløb, som vi kalder dinUDDANNELSE. Forløbet, der er tilrettelagt af dinTANDLÆGE, er tilpasset både medarbejderens og klinikkens behov og understøtter vores høje faglige standard. Herudover tilbyder vi en række specialkurser, hvor førende eksperter og undervisere formidler den nyeste viden fra branchen.

GODT ARBEJDSMILJØ

En forudsætning for et godt resultat er et godt arbejdsmiljø. I dinTANDLÆGE tror vi på, at høj faglighed, godt humør og en god atmosfære er med til at gøre vores klinikker til et interessant sted at arbejde. Både for den nyuddannede og for den erfarne tandplejer. Det kommer bl.a. til udtryk i vores årlige medarbejdersamtaler, der viser en meget høj jobtilfredshed. 

Kollegial sparring

Medarbejderne indgår som en naturlig del af hele netværket i dinTANDLÆGE. Du kan naturligvis altid sparre med kollegerne på din egen klinik, men i dinTANDLÆGE er denne mulighed udvidet. Du kan nemlig let kontakte kolleger på de øvrige klinikker og der få hjælp til at finde løsninger på de udfordringer, du står med som tandplejer.

”Det er vigtigt for mig, at jeg ikke kører fast i min egen overbevisning."

- Stine, tandplejer hos Tandlægerne Krogh og Isaksson

Læs mere

”Når vi har det godt i vores team, yder vi også en bedre service for vores patienter."

- Helena, tandplejer hos dinTANDLÆGE Grenaa

Læs mere

”Jeg kan godt lide, at stilen ikke er så dikterende. Vi bestemmer 100 procent selv, hvad vi prioriterer”

- Vinnie, tandplejer hos dinTANDLÆGE Havndal

Læs mere

3 klare fordele som tandplejer hos dinTANDLÆGE

 

1:

Du er ansat på en kvalitetsbevidst og uafhængig, ejerledet tandklinik.

2:

Du får løbende adgang til relevant efteruddannelse og mulighed for personlig udvikling.

3:

Du bliver en del af et velfungerende netværk og kan sparre med de andre tandplejere i dinTANDLÆGE.

Interesseret?

Hvis ovenstående har vakt din interesse og du ønsker at vide mere om dinTANDLÆGE, er du velkommen til at kontakte Sekretariatet på tlf. 70 22 10 18 eller på mail info@dintandlaege.dk

Er du på jagt efter et spændende og udviklende job, så se vores ledige stillinger her.

Hvis der i øjeblikket ikke er en stilling, der matcher dine ønsker, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Den vil blive lagt ind i vores CV-bank og fundet frem, når der dukker en relevant stilling op.

Ansøgning og CV sendes til

info@dintandlaege.dk

Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Og vi lover dig naturligvis fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores værdier

dinTANDLÆGE har et stærkt værdisæt, der respekterer patienter, medarbejdere og miljøet.

Værdierne

Ledige stillinger

Vi har altid brug for kvalificerede medarbejdere. Drømmer du om faglig sparring og personlig udvikling har vi også plads til dig.

Ledige stillinger