Klinikassistentelever

Vil du arbejde indenfor sundhedssektoren og samtidig have balance mellem arbejds- og privatliv? Ønsker du selvstændige arbejdsopgaver og personlig udvikling? Kunne du tænke dig gode beskæftigelsesmuligheder? Så bliv klinikassistentelev hos dinTANDLÆGE.

En spændende arbejdsplads for klinikassistentelever

Klinikkerne i dinTANDLÆGE er karakteriseret ved et meget højt fagligt engagement, der sikrer en interessant og velordnet læreplads. Medarbejderne har ansvar og omgangstonen er god og præget af respekt for den enkelte kollega. Det giver stor arbejdsglæde i hverdagen.

Alle klinikker har et ønske om at yde den bedste service for patienterne. Det betyder, at uddannelse og personlig udvikling for alle medarbejdere har højeste prioritet.

Vi kan tilbyde en god og veldokumenteret uddannelse, faste arbejdstider og en spændende hverdag, der aldrig bliver ensformig. En hverdag, hvor du har kontakt med mange mennesker, og samtidig har mulighed for at anvende det nyeste udstyr indenfor tandpleje, hygiejne og IT.

Beskæftigelsesmulighederne i faget er gode, og de fleste tilbydes fast job på klinikken efter endt elevtid.

3 klare fordele som klinikassistentelev hos dinTANDLÆGE

 

1:

Du er ansat på en kvalitetsbevidst og uafhængig, ejerledet tandklinik.

2:

Du får en god og fremtidssikret uddannelse og mulighed for personlig udvikling.

3:

Du bliver en del af et velfungerende netværk og kan sparre med de andre medarbejdere i dinTANDLÆGE.

Interesseret?

Hvis ovenstående har vakt din interesse og du ønsker at vide mere om mulighederne for en læreplads hos dinTANDLÆGE, er du velkommen til at kontakte Sekretariatet.

Er du på jagt efter en spændende læreplads, så se vores ledige stillinger her.

Hvis der i øjeblikket ikke er en læreplads, der matcher dine ønsker, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Den vil blive lagt ind i vores CV-bank og fundet frem, når der dukker en relevant mulighed op.

Ansøgning og CV sendes til

info@dintndlaege.dk

Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Og vi lover dig naturligvis fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores værdier

dinTANDLÆGE har et stærkt værdisæt, der respekterer patienter, medarbejdere og miljøet.

Værdierne

Ledige stillinger

Vi har altid brug for kvalificeret medarbejdere. Drømmer du om faglig sparring og personlig udvikling har vi også plads til dig.

Ledige stillinger