Vores værdier

Hos dinTANDLÆGE har vi et stærkt værdisæt, der respekterer patienter, medarbejdere og miljøet.

Omsorg og Troværdighed

Alle patienter hos dinTANDLÆGE skal have tillid til, at de får den rette behandling. Tillid til medarbejdernes kompetencer og viden er en nødvendig og højt prioriteret del af samarbejdet på klinikkerne i dinTANDLÆGE. Vi vil være troværdige og tryghedsskabende. Vi informerer åbent om, hvad vi gør, hvorfor vi gør det og hvordan vi gør det. Patienterne skal vide, at de får den bedste og mest sikre behandling samt den bedste omsorg.

 

Etik og Ansvarlighed

Vi opfører os etisk og ansvarligt i alle henseender: Fagligt, i forhold til omverdenen og miljøet. Vi stoler på hinandens kompetencer, og hver enkelt klinikejer og medarbejder er ansvarlig for og indstillet på at yde sit bedste indenfor sit felt.

 

Ambition og Kvalitet

Vi har et højt ambitionsniveau og vi vil være toneangivende i branchen. Medlemmerne skal være opdateret på den seneste faglige udvikling. Viden om de nyeste metoder og materialer skal sikre vore patienter den bedst mulige behandling med fokus på kvaliteten. Det er målet, at hver enkelt medarbejder og klinikejer gennem løbende efteruddannelse opretholder og dokumenterer et højt fagligt niveau.

VIl du også være med?

Udnyt alle de fordele, et engageret netværk kan tilbyde. Så ved du alt det, dit netværk ved.

Informationsfolder

Samarbejdsvilje

Vi er et levende, engageret og demokratisk funderet fællesskab, hvor hjørnestenen er samarbejde. Medarbejdere og klinikejere samarbejder i et team, og også via netværket, på tværs af klinikkerne. På den måde sikrer vi, at viden, ideer, gode råd og nye metoder udveksles til gavn for patienterne.

 

Forandringsvilje

Vi vil forudse forandringer og udnytte dem til patienternes fordel. Nytænkning er et centralt element i dinTANDLÆGE. For at leve op til vores ambition om at være toneangivende i branchen, vil vi løbende udvikle os på det faglige og personalemæssige område og have modet til at gå nye veje.

Baggrunden

Bag om dinTANDLÆGE står knap 40 dedikerede tandklinikker, der tror på styrken i fællesskabet.

LÆS MERE

Kvalitetssikring

Klinikkerne hos dinTANDLÆGE har et højt kvalitetsniveau og arbejder efter et professionelt kvalitetsledelsessystem.

LÆS MERE