Kirstine Amby Michaelsen, tandlæge hos dinTANDLÆGE Grenaa:

”Det er fantastisk at være nyuddannet i dinTANDLÆGE. Usikkerheden tages fra en, og det bliver løbende kontrolleret, at man opnår nok erfaring inden for alle områder.”

dinTANDLÆGE Academy: Et trygt læringsmiljø

Kirstine Amby Michaelsen blev færdiguddannet som tandlæge i juni 2020. Hun deltager i dinTANDLÆGE Academy, hvor nyuddannede tandlæger får mulighed for at opbygge relevant klinikerfaring i et velstruktureret forløb og trygt læringsmiljø.

”dinTANDLÆGE Academy tager mig igennem alle de ting, jeg har lært på skolen. Der bliver løbende tjekket op på, at det jeg laver, er i orden – og det giver mig en stor ro.” 

Før Kirstine blev tandlæge, arbejdede hun i restaurationsbranchen. Hun har altid holdt af at have med mennesker at gøre, haft en stor skaberglæde og elsket at være kreativ og bruge sine hænder. Derfor valgte hun at uddanne sig til tandlæge, og nu er hun ansat hos dinTANDLÆGE Grenaa.  ”Jeg havde hørt rigtig meget godt om stedet og om dinTANDLÆGE, og ved jobsamtalen kunne jeg mærke, at det føltes helt rigtigt. Det giver en enorm tryghed, at der er styr på alt. dinTANDLÆGE sikrer, at vi lever op til de højeste standarder. Samtidig ser jeg meget positivt på de mange forskellige kurser og den sparring på tværs af klinikkerne, som foreningen understøtter.” 

Ledige stillinger

Vi har altid brug for kvalificerede medarbejdere. Drømmer du om faglig sparring og personlig udvikling har vi også plads til dig.

Ledige stillinger

dinTANDLÆGE Academy

dinTANDLÆGE Academy er et velstruktureret udviklingsforløb til nyuddannede ansatte tandlæge.

Læs mere